Nieuws

(Visited 8.516.745 times, 69 visits today)

Promo: aanmelden Big Brother bewoner

Sinds kort is het mogelijk om je aan te melden voor het realityprogramma Big Brother. Het programma gaat volgens de laatste berichten in 2021 uitgezonden worden op RTL5, Videoland en SBS Belgium. Precieze datum en tijdslot is nog onbekend, uiteraard laten we dat weten zodra er meer bekend is. In de tussentijd kun je onze… Het bericht Promo: aanmelden Big ... Lees meer »

Meld je nu aan als kandidaat voor Big Brother 2021!

Big Brother komt terug! Inmiddels is het zelfs mogelijk om aan te melden voor het nu al veelbesproken realityprogramma van 2021. We kunnen dan ook melden dat het programma vanaf 2021 te zien zal zijn op RTL 5, Videoland en SBS Belgium. De precieze startdatum wordt later bekend gemaakt. Het programma Big Brother komt na… Het bericht Meld je nu ... Lees meer »

Oud bewoonster Lotus noemt Utopia een grote poppenkast

Weer eens wat anders dan nieuws over Big Broter. We kunnen weer eens iets over Utopia schrijven. Oud bewoonster Lotus heeft zich tegenover het blad de Party uitgelaten over Utopia. Lotus zou niet snel meer meedoen aan het programma Utopia. Ik zou mezelf nooit meer laten misbruiken benadrukt ze. Ik heb nooit de kans gehad… Het bericht Oud bewoonster Lotus ... Lees meer »

Big Brother, de veelgestelde vragen

Big Brother komt weer terug op tv, dat is een feit. Helaas is er nog niet extreem veel bekend over het realityprogramma wat na 14 jaar weer terug op de buis komt. Waar wordt het programma uitgezonden? RTL 4 of 5? En wanneer begint het? We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Wanneer… Het bericht Big Brother, de ... Lees meer »

Big Brother is nog altijd erg succesvol in het buitenland

Big Brother is sinds de start van 1991 groots te noemen. Het realityprogramma is in 47 landen geproduceerd en in meer dan 120 landen uitgezonden. Volgend jaar staan 25 internationale Big Brothers op de tv programmering. Dat is één keer eerder gebeurd op het hoogtepunt in het jaar 2003. De Nederlandse markt is zich er… Het bericht Big Brother is ... Lees meer »

Op welke zender zal Big Brother verschijnen, RTL 4 of 5?

Big Brother komt terug op tv, niet bij SBS6 maar bij RTL. De grote vraag is op welke zender dit gaat gebeuren en op welk tijdslot. Peter van der Vorst wil Big Brother niet op het tijdslot van het programma Goede Tijden Slechte Tijden hebben. Maar waar en wanneer moet het dan? Er lijken twee… Het bericht Op welke zender ... Lees meer »

Peter van der Vorst over de terugkomst van Big Brother

Peter van der Vorst, directeur van RTL heeft zich afgelopen avond uitgesproken over de terugkomst van het programma Big Brother. Dit deed hij in het programma RTL Boulevard. In het interview laat hij weten dat het 20 jaar geleden is dat het programma te zien was en de moeder van realityprogramma’s in de wereld. Het… Het bericht Peter van der ... Lees meer »

Big Brother keert terug op tv, maar wanneer?!

Goed nieuws voor alle fans, big brother lijkt echt terug te keren op tv! Gisteren kwam RTL Boulevard hierop terug. Naar alle waarschijnlijkheid zal Big Brother op RTL terugkeren. De vraag is nu nog wanneer. Uiteraard houden we ontwikkelingen in de gaten en zullen een nieuwe site lanceren als het zover is! De allereerste Big… Het bericht Big Brother keert ... Lees meer »

Rondje socials met Utopia bewoners – week 6

Hoe is het nu met de oud bewoners van Utopia? Door dit overzicht proberen we je een leuke inkijk te geven rondom de Utopianen in de buitenwereld. Wie is waarmee bezig? Dat lees je hier! Uiteraard houden we je zo nu en dan op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom de oud bewoners. Gerrit Gerrit… Het bericht Rondje socials met ... Lees meer »