Nieuws

(Visited 8.182.248 times, 41.471 visits today)

De demo van Gerrit, Jessie en Corry Konings is binnen

Jessie en Gerrit hebben onlangs bekend gemaakt dat zij een nummer met Corry Konings gaan maken. Dit is een grote stap voor de twee, want ze gaan nu met een grote artiest werken. Corry Konings was laatst in Utopia 2 voor de opnames van de nieuwe track. Jessie en Gerrit lopen afgelopen avond samen de… Het bericht De demo van ... Lees meer »

Gerrit vindt Jessie een showmannetje, de twee hebben onenigheid

Gerrit en Jessie zitten samen in de silo. De twee bespreken de plannen voor hun optreden tijdens de Hollandse avond. Er zouden twee danseressen meedoen tijdens het optreden waaronder Franny. Gerrit voelt zich hier toch niet zo goed bij laat hij weten aan Jessie. Franny zou toch meedoen vraagt Jessie. Ik voel er niet veel… Het bericht Gerrit vindt Jessie ... Lees meer »

Mylène is pissig, Gerrit biedt haar hulp

De bewoners zijn al redelijk lang bezig met de tent voor het komende evenementenweekend. Alle bewoners werken mee. Ook komt de bestelde frietkraam het Utopia 2 terrein op. Hiske en Merel nemen de taak op zich en zorgen ervoor dat de kraam op de goede plek komt. Dit is in eerste instantie al een klein… Het bericht Mylène is pissig, ... Lees meer »

Mariska deelt haar verdriet met Hiske

De bewoners hebben net een doos ontvangen vol met de kaartjes voor Cees. Dit raakt Mariska heel erg en ze loopt verdrietig naar haar huisje. Hiske gaat met haar mee om met haar te praten. Ik vind het niet oké, zegt Mariska verdrietig. Als ze het willen opsturen, stuur het dan gelijk naar Cees. Hiske vindt… Het bericht Mariska deelt haar ... Lees meer »

De bewoners worden enorm verrast door een grote lading brieven

De bewoners hebben een indrukmakende ochtend achter de rug doordat ze de eliminatie nog een keer over moesten doen. Shelley moest de mini samenleving verlaten. Maar de dag krijgt voor de bewoners toch nog een lichtpuntje. Jessie, Hiske en Mylène ontdekken een grote hoeveelheid aan brieven in de brievenbus. De hele brievenbus zit vol,  merkt Jessie… Het bericht De bewoners worden ... Lees meer »