Nieuws

De double trouble tweeling komt naar Utopia

Zaterdag staat er weer een evenement op het programma, namelijk Baas Beach. Bas heeft zojuist een leuke mail ontvangen over het evenement. Want naast de 538 dj’s Daniël en Ivo komen ook de tweelingzusjes Esmee en Sharon naar het feest. De double trouble tweeling, die bekend is van tv, blijft ook nog een nachtje slapen. Terwijl Bas vrolijk de mail ... Lees meer »

René, Cemal en Floor bespreken de financiën

Terwijl Billy nog geïrriteerd is over de gesprekken met René, Cemal en Chipp, besluiten René en Cemal om met Floor de financiën eens door te nemen. Met zijn drieën bespreken ze wat er anders moet en hoe ze de taken het beste kunnen verdelen. René en Cemal hebben met een kritische blik gekeken naar de inkoopkosten en het geld wat ... Lees meer »

Chipp gaat de confrontatie met Billy aan

Chipp liet eerder al zijn mening weten rondom het financiële gedrag van Billy. Chipp vindt het krom dat Billy constant zoveel bestellingen binnen krijgt, terwijl ze haar neus nog niet bij elkaar gespaard heeft. Billy geeft op haar beurt aan dat ze haar neus allang bij elkaar heeft gespaard en dat ze niet aan de donaties komt die bedoeld zijn ... Lees meer »

Billy in tranen na de discussie over geld

Vandaag lijkt geld een veel besproken onderwerp in Utopia. Na de woede-uitbarsting van Billy wordt er flink over gesproken. Hoewel de discussie van Billy met René en Cemal nog gaande is zonderen Jacco, Noah en Romy zich af om te roken. Ik houd me er buiten hoor, ik weet toch niet waar het over gaat zegt Romy tegen hen. Dit ... Lees meer »

Johan spreekt Floor aan omdat hij een afstand voelt

Afgelopen avond besloot Johan Floor apart te nemen voor een gesprek. Hij wil namelijk graag iets met haar bespreken. Ik heb nog steeds het gevoel dat er een bepaalde afstand is tussen ons begint Johan het gesprek. Floor vraagt zich af dat vandaan komt en voegt eraan toe dat hij ook pas net in Utopia is. Dat moet ook groeien ... Lees meer »