Nieuws

(Visited 6.806.704 times, 45.135 visits today)

Gaat Gerrit toch toegeven aan het nieuwe beloningssysteem?

Jessie heeft zijn idee gepitcht waarin hij gebruik wil maken van een beloningssysteem. Hoe meer winst er wordt gemaakt, hoe meer geld je kunt verdienen. Gerrit is het hier niet mee eens, omdat hij vindt dat winst niet kan afhangen van een gun factor. Hij is bang dat de populaire bewoners meer geld zullen verdienen dan andere bewoners. Gerrit heeft ... Lees meer »

Jessie wordt kotsmisselijk van Gerrit

Na een felle discussie met Gerrit over het geïntroduceerde beloningssysteem loopt Jessie vanuit de silo naar buiten. Ik word kotsmisselijk van die gozer zegt hij boos. Hiske vraagt wat er aan de hand is. Jessie legt uit dat hij een nieuwe financiele structuur wil bouwen waar iedereen het mee eens is. Gerrit wil gewoon horen, we gaan met elkaar stemmen ... Lees meer »

De bewoners starten de dag van 15 juli brak

Na haar sportrondje kletst Merel met Adriaan over de Hippiemarkt die gisteren plaatsvond. De bewoners zijn allemaal behoorlijk brak na de drukke marktdag en het feestje wat daarop volgde. Al die indrukken  zegt Adriaan. Hij heeft het gisteren super naar zijn zin gehad maar hij blijft het bizar vinden dat er mensen voor hem in de rij staan. Ik ben ... Lees meer »

De bewoners verkopen veel tijdens de hippie markt in Utopia 2

Gerrit en Merel nemen een korte pauze in de silo. Zoals dit is het nog nooit geweest zegt Merel enthousiast. Brandon laat weten dat hij maar liefst 180 kilo friet al heeft gebakken en verkocht. De friet is bijna uitverkocht, in twee uur zegt hij. Tijdens de kerstmarkt was 180 kilo zelfs teveel. Gerrit verzorgt vandaag de rondleidingen in Utopia 2. Hij ... Lees meer »

Adriaan showt de Katie knuffel aan het publiek

Een tijd geleden had Jessie een actie bedacht waarin de bewoners een idee voor een product of dienst konden presenteren. Hiervoor had hij geldbedragen ter beschikking gesteld om het idee te realiseren. Eén van de ideeën was een Katie knuffel die Adriaan met de hulp van Jessie uiteindelijk ook kon gaan realiseren. De twee hadden het idee om de knuffel ... Lees meer »

De hippiemarkt in Utopia 2 is van start gegaan

Inmiddels is de Utopia 2 markt begonnen! De eerste shift bezoekers stromen de mini samenleving binnen terwijl een groot deel van de bewoners een djembé optreden geven. Terwijl dit gebeurt geven Franny en Shelley een dans optreden en Jessie begroet de bezoekers. Nadat het optreden is afgelopen lopen Dylan en Kaylee richting de tattoo shop om daar henna en tatoeages ... Lees meer »