Nieuws

Billy is lichtelijk teleurgesteld In Johan

Natuurlijk zijn alle bewoners benieuwd naar hoe Billy en Johan hun nacht samen hebben ervaren. Nadat Johan al overhoord is en Billy alles al aan Cemal en Romy heeft verteld, vraagt Madilia aan Billy hoe ze het heeft gehad. Billy vertelt dat het niet leuk was. Het was de meest onromantische avond ooit benadrukt ze. Madilia kan het niet geloven ... Lees meer »

José vindt dat René zijn beschuldigingen nergens op gebaseerd zijn

Terwijl René advies krijgt van Cemal, biedt Madilia José in de keuken een schouder om op te huilen. José doet emotioneel haar verhaal en vertelt aan Madilia wat René allemaal heeft gezegd. Madilia reageert verbaasd en zegt dat René zelf genoeg fouten heeft gemaakt. Dit vindt José dus ook en daarbij verzekert ze dat ze zelf helemaal geen fouten heeft gemaakt. ... Lees meer »

Billy is overtuigd dat Johan haar niet meer leuk vindt

Nadat Cemal en Romy van Johan hebben gehoord hoe zijn nacht met Billy was, besluiten Cemal en Romy Billy op te halen uit de boot. In geuren en kleuren vertelt Romy vervolgens aan haar wat Johan over haar heeft gezegd. Billy kan hier wel om lachen. Met geen vinger heeft hij me aangeraakt, daar was ik al chagrijnig over. Nu ... Lees meer »

René spreekt José aan over de boekhouding van Utopia bv

René werkt José op haar zenuwen. Een tijdje terug hebben José en Linda de financiën van René overgenomen. Het lijkt erop dat ze het helemaal onder controle hebben maar René denkt hier anders over. Hij gaat dan ook aan de slag met de financiën en merkt hij dat er een aantal dingen mis zijn gegaan. Hij besluit José hiermee te ... Lees meer »

Romy wil meer eerlijkheid in de groep

Gisteren was er weer een rechtszaak, Johan klaagde namelijk een aantal vrouwelijke bewoners aan voor het pakken van wijn van de bv. Romy stelde tijdens de zaak voor om voortaan na elk evenement te borrelen met z’n allen maar dit idee werd al snel afgekeurd. Op deze nieuwe dag praat ze er met Beau en Billy  over. Het valt Romy op ... Lees meer »