Nieuws

(Visited 3.907.390 times, 13.156 visits today)

De bewoners uit Utopia 2 ontvangen een laptop

Terwijl de bewoners afgelopen avond lekker aan het feesten zijn, komen er twee bezoekers door de poort. Volk roept de man vrolijk. In zijn handen heeft hij een laptop. De bezoeker laat de laptop en de oplader aan John zien. Geweldig zegt John blij. Brandon rekent met de man af en de bewoners besluiten om de laptop morgen pas te ... Lees meer »

De bewoners uit Utopia 2 vieren dat de groep compleet is

De bewoners zijn afgelopen avond druk aan het eten als er een busje door de poort komt. Mike heeft deze dj besteld, om te vieren dat de bewoners compleet zijn. De bewoners lijken heel erg veel zin te hebben in het feestje van vanavond. Helemaal top zegt Jeffry blij en hij omhelst Adriaan. De spullen worden vervolgens uit het busje ... Lees meer »

Adriaan is niet tevreden met het resultaat van de vergadering

Adriaan en Timothy bespreken het resultaat van de vergadering die de bewoners samen gevoerd hebben. Tijdens de vergadering heeft Timothy zijn visie op het leiderschap in Utopia 2 voor de bewoners gepitcht, waar niet iedereen zich in kon vinden. Adriaan die wel een voorstander van Timothy zijn plan is, geeft aan niet blij te zijn met het resultaat van de ... Lees meer »

Joaquin meldt zich als vijftiende bewoner

Op deze warme middag opent plotseling het zwarte hek en verschijnt er een man met een kist in Utopia 2. Oh mijn god wordt er geschreeuwd door de vrouwen die in de vijver liggen. Snel lopen ze naar de nieuwe bewoner, die zich voorstelt als Joaquin. Hij vertelt dat hij uit Schijndel komt en snel zoekt de groep elkaar op ... Lees meer »

Timothy zijn pitch over leiderschap loopt totaal uit de hand

Vandaag gaat Timothy zijn idee pitchen en iedereen mag stemmen tijdens de vergadering of ze het eens zijn met zijn visie op leiderschap. John, Mike, Brandon en Manon zitten bij elkaar om vooraf een plan te verzinnen om zijn pitch tegen te werken. John en Mike zijn het namelijk totaal niet eens met zijn idee, daarom heeft John zich voorbereid ... Lees meer »