Nieuws

(Visited 2.084.259 times, 11.537 visits today)

Romy vraagt Linda hulp rondom haar bv plan

Lin, ik wil jou zo even spreken over iets belangrijks zegt Romy op serieuze toon tegen Linda. De bv staat 6000 euro in de min en Romy heeft een plan. Ze wil 100% voor de bv gaan werken, om een statement te maken en om uit de min te komen. Linda laat weten het een goed idee te vinden maar ... Lees meer »

Romy denkt erover om 100 % voor Utopia bv te werken

Romy is al een tijdje aan het twijfelen en ze vertelt aan Demi en Fay dat ze misschien vanaf maandag 100% voor Utopia bv wil gaan werken. Omdat we er zo slecht voorstaan legt ze verder uit. Wat nou als anderen het ook gaan doen? Dat hoop ik gaat ze verder. Met zijn allen kunnen ze volgens Romy namelijk verschil ... Lees meer »

Madilia en Linda hebben onenigheid over desserts

Al de hele dag zijn de bewoners druk in de weer met de kookwedstrijd. Linda heeft zich bezig gehouden met de desserts, tot onvrede van Madilia. Zij wilde namelijk komen helpen maar op dat moment had Linda alles al af en dat zit haar in de weg. Bij Billy heeft Madilia haar beklag al gedaan en Billy heeft haar geadviseerd ... Lees meer »

Billy vindt José een zeikerd

Gisteren is boer John langs geweest in Utopia om te praten over een eventuele nieuwe locatie voor de bewoners. Er is een hoop over nagepraat en Billy en José leken daarbij niet echt op één lijn te zitten. Na het centraal wordt het José even te veel. Billy zoekt haar op om erover te praten. José is er klaar mee ... Lees meer »

Het centraal van 15 december

De bewoners zijn op deze nieuwe dag weer bijeen gekomen om van alles te bespreken in een centraal. Je leest hier de belangrijkste punten van 15 december terug. Johan is voor het begin van het centraal al in de weer geweest met een flipover. Dit omdat hij gaat presenteren wie hem gaan helpen met het organiseren van het eindfeest. Hij ... Lees meer »