Nieuws

(Visited 4.244.230 times, 27.674 visits today)

Jeffry verrast zijn vriendin Jessie met een leuke verrassing

Jeffry wil graag een verrassing regelen voor Jessie en heeft daarom bedacht een romantisch bed te maken voor hen. De twee willen eigenlijk een eigen huisje maar kunnen op deze manier alvast wennen aan dit idee. Samen met Timothy sleept hij het matras naar een romantisch gedeelte van Utopia 2. Nadat de verrassing is gemaakt gaan Jeffry en Jessie samen ... Lees meer »

Gerrit hoopt dat Brenda naar huis gestuurd wordt

Samen met Jeffry zit Gerrit buiten en bespreekt de stemmingen. Aanstaande maandag zal er één genomineerde bewoner Utopia 2 moeten verlaten. Ik hoop dat Brenda gaat spreekt Gerrit uit. Wat zij hier doet, kan ze buiten ook doen voegt hij eraan toe. Gerrit vindt Utopia een platform om jezelf te ontdekken. Hij vindt dat Brenda dit op de verkeerde manier ... Lees meer »

Gerrit maakt zich geen zorgen om de naderende eliminatieronde

Gerrit is genomineerd tijdens de eerste stemronde van Utopia 2 en dit betekent dat zijn lot in de handen van de nieuwe bewoners ligt. Potentiële bewoners Mick en Merel zijn gisteren binnen gekomen en één van hen mag bepalen wie er blijft. Wanneer Christel samen met Gerrit op het bankje zit, stelt ze een belangrijke vraag. Maak jij je zorgen? ... Lees meer »

Manon en Mick praten over de invloeden van de stemmingen

Mick is bezig met het schilderen van de caravan, als Manon even bij hem komt kijken. Het lijkt alsof Mick al doorheeft hoe het eraan toe gaat in de mini samenleving.  Iedereen wil zijn eigen hachje redden, vertelt hij aan Manon. ‘En jij zal jezelf ook wel meer in de picture hebben gesteld hier, gaat hij verder. Manon legt uit dat ... Lees meer »

Mike hoopt op het paspoort

Brenda en Mick lijken elkaar gevonden te hebben en bespreken hun bevindingen over Utopia2. Mick vertelt dat hij al aan het nadenken is over welke bewoner hij naar huis gaat sturen indien hij zijn visum mag inruilen voor een paspoort van de mini samenleving. Brenda raadt hem aan om ook te bekijken van welke bewoner hij eventueel nieuwe dingen kan ... Lees meer »

John neemt het op voor Mick en spreekt Timothy aan

Nieuwkomers Mick en Merel zijn gisteren De mini samenleving ingelopen en hebben hun eerste nacht inmiddels gehad. Timothy lijkt duidelijk te willen dat Merel in Utopia2 blijft. Wanneer Timothy dit voor de zoveelste keer laat blijken bij John, lijkt John er klaar mee te zijn. Mick is de caravan aan het beschilderen, omdat hij hier iets moois van wil maken. Wat ... Lees meer »

Hoe is de eerste nacht van de visumhouders verlopen

Gisteren zijn Merel en Mick binnen gekomen als potentiële bewoners.  De bewoners waren erg enthousiast over de twee nieuwe verschijningen in de mini samenleving. Vandaag worden de twee potentiele bewoners wakker en zijn de bewoners erg benieuwd hoe ze hun eerste nacht hebben ervaren. Mick is als eerste wakker en treft Sanne als hij zijn tanden wil poetsen. Hoe heb je ... Lees meer »

Hiske en Christel denken dat Shelly zieltjes aan het winnen is

Gisteren zijn nieuwkomers Mike en Merel binnen gekomen. De twee lijken goed te liggen in de groep. Wanneer Christel en Hiske wakker worden, zijn Mick en Merel direct het onderwerp van gesprek. Het valt hen op dat Shelley Merel probeert over te halen Gerrit in Utopia2  te houden. Shelley gaat er alles aandoen om Gerrit hier te houden, valt Christel op. ... Lees meer »

Mike denkt dat er gesjoemelt is met geld

Woensdag hebben de bewoners  Eten op woensdag, maar niet alle bewoners doen mee en mogen dan hun eigen eten regelen. Zo is er pizza besteld, maar is de betaling niet goed gegaan. Wanneer Mike de bewoners confronteert vindt Manon dat dit weer een onnodige discussie is. Ze geeft dan ook aan dat ze niet met Mike wil praten hierover.  Mike ... Lees meer »