Shelley biedt zich aan voor de financiën, maar moet dan wel ingewerkt worden door Mariska

Shelley zit bij Mariska in de Mongoolse tent. De vrouwelijke bewoonsters zijn in gesprek over de financiën. Shelley zegt met Merel te hebben gesproken over de botoxbehandeling. Merel heeft met Jens afgesproken dat als ze niet genoeg geld heeft na de winstberekening dat Jens die voor haar betaald. Volgens Shelley ging Jens er toen vanuit dat Merel genoeg winst zou draaien, Shelley twijfelt daarover. Volgens Shelley hangt er namelijk veel voorraad van Merel. Mariska bevestigt dat en weet dat Merel nog een hoog bedrag in de min staat. Ook het onderwerp over wie de financiële taken van Mariska overneemt, mocht zij vertrekken, wordt besproken. Ze vertelt wat er vanmorgen in de vergadering is besproken. Ik wil het doen, maar ik kan het niet, zegt Shelley. Mariska biedt aan om het haar te leren en geeft aan dat het niet zo moeilijk is.

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Het bericht Shelley biedt zich aan voor de financiën, maar moet dan wel ingewerkt worden door Mariska verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: https://www.utopiatvshow.nl/2019/08/shelley-biedt-zich-aan-voor-de-financien-maar-moet-dan-wel-ingewerkt-worden-door-mariska/

Powered by WPeMatico

(Visited 859 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*