Mariska ontdekt een verdachte factuur, wie heeft er een verdachte aankoop gedaan?

Mariska zit samen met Brandon en Jordie boven in de silo. Terwijl ze allebei met hun eigen ding bezig zijn, zegt Mariska dat ze het niet eens is met de spacecake die nu door Adriaan wordt gemaakt. Dan ziet Mariska een e-mail van een bestelling. Wie heeft er parfum besteld vraagt ze. En een zonnebril? Het staat op de naam van Adriaan maar dat lijkt Jordie erg sterk. Mariska roept Adriaan erbij en ze vraagt aan hem of de bestelling van hem is. Adriaan zegt van niets te weten, maar hij ziet andere bewoners er wel voor aan om iets op zijn naam te bestellen. Mariska denkt dat iemand een grap maakt. En besluit daarop de klantenservice van de winkel te bellen. Als Mariska de gegevens van de bestelling heeft gegeven, gaat de telefoniste aan de slag. Na het telefoongesprek luidt Mariska de bel om de bewoners te verzamelen. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Het bericht Mariska ontdekt een verdachte factuur, wie heeft er een verdachte aankoop gedaan? verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: https://www.utopiatvshow.nl/2019/08/mariska-ontdekt-een-verdachte-factuur-wie-heeft-er-een-verdachte-aankoop-gedaan/

Powered by WPeMatico

(Visited 3.380 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*