Merel wil het bestellen van boodschappen anders doen, hoe moet het nu met het product eten op woensdag?

Hiske, Merel en Jens zitten achter de computer en zijn bezig met het bestellen van de boodschappen. Merel wil voortaan de boodschappen op donderdag laten komen maar Hiske geeft aan dat ze eten nodig heeft voor Eten op woensdag. Merel laat vervolgens weten dat dit nu niet meer kan en dat ze een nieuwe bestelling moet plaatsen. Hiske denkt sowieso dat het beter is om Eten op woensdag apart te bestellen. Jens merkt daarna op dat er losse bestelkosten aan verbonden zijn maar volgens Hiske maakt dit niet uit omdat de winst toch naar de bv gaat. Maar, je wil toch wel dat de bv er beter van wordt? gaat Jens verder. Hiske is het helemaal met hem eens maar zegt dat er soms op het laatste moment mensen zich nog aanmelden. Zullen ze eruit komen?

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Het bericht Merel wil het bestellen van boodschappen anders doen, hoe moet het nu met het product eten op woensdag? verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: https://www.utopiatvshow.nl/2019/08/merel-wil-het-bestellen-van-boodschappen-anders-doen-hoe-moet-het-nu-met-het-product-eten-op-woensdag/

Powered by WPeMatico

(Visited 914 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*