Een aantal bewoners komen bij elkaar om over de indeling van de huisjes te praten

Door het vertrek van Kaylee is er vandaag een slaapplek vrijgekomen in Utopia 2. De bewoners hebben al vaker wat woorden gehad over de indeling van de huisjes maar de laatste tijd leek iedereen zijn plekje wel gevonden te hebben. Een aantal bewoners komt samen voor de caravan om over een nieuwe indeling te praten. Het staat vast dat Jens en Mylène graag bij elkaar willen blijven maar Jessie is van mening dat Shelley het verdient om een betere slaapplek te krijgen. Hij vindt het namelijk niet nodig dat ze na haar problemen met Gerrit nog steeds bij hem in de Mongoolse tent moet slapen. De bewoners staan dus voor een lastige keuze, vooral omdat ze ook nog rekening moeten houden met een eventuele nieuwe bewoner. Hoe zal de uiteindelijk indeling worden?

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Het bericht Een aantal bewoners komen bij elkaar om over de indeling van de huisjes te praten verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: https://www.utopiatvshow.nl/2019/07/een-aantal-bewoners-komen-bij-elkaar-om-over-de-indeling-van-de-huisjes-te-praten/

Powered by WPeMatico

(Visited 2.672 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*