Shelley vraagt zich af of Adriaan Franny leuk vindt en gaat het gesprek erover aan

Shelley heeft gehoord dat Adriaan zich tweede keus voelt en ze besluit afgelopen avond aan Franny te vragen wat er precies aan de hand is. Franny legt uit dat ze wel eens in de caravan slaapt, als Merel ook niet in het Franterpalace slaapt. Dat vind ik gewoon gezellig, want ik slaap niet graag alleen gaat ze verder. Hij zegt nu de laatste dagen dat hij zich tweede keus voelt. Blijkbaar zit hij ermee voegt ze eraan toe. Shelley moet lachen. Misschien vindt hij jou wel leuk of vind jij hem leuk vraagt Shelley. Dit is volgens Franny niet het geval. Wat later besluit Franny om Adriaan aan te spreken. Hij vertelt met een glimlach dat hij zich geen tweede keus voelt en dat Franny altijd bij hem mag komen slapen. Je moet je niet bezwaard voelen benadrukt Adriaan. Ik vind het allemaal prima. De twee lachen en ze geven elkaar een high five.

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Het bericht Shelley vraagt zich af of Adriaan Franny leuk vindt en gaat het gesprek erover aan verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: https://www.utopiatvshow.nl/2019/07/shelley-vraagt-zich-af-of-adriaan-franny-leuk-vindt-en-gaat-het-gesprek-erover-aan/

Powered by WPeMatico

(Visited 927 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*