Proberen Maikel en Shelley door een provocerende foto een reactie uit te lokken bij Gerrit?

Gerrit ontdekt een polaroid foto van Maikel en Shelley die op de koelkast is geplakt. Dit valt niet bij hem in de smaak en gaat verhaal halen bij Maikel. Maikel, dit hing op de koelkast begint Gerrit het gesprek. Ja antwoordt Maikel, ik heb hem daar niet opgehangen. Ik vond het een beetje raar gaat Gerrit verder. Proberen jullie mij uit de tent te lokken? Ik heb hem niet opgehangen benadrukt Maikel nog een keer. Ik vind het prima dat jullie een foto maken zegt Gerrit. Maar ik snap niet waarom hij op de koelkast hing. Maikel herhaalt nogmaals dat hij de foto daar niet heeft opgehangen. Couple goals zegt Gerrit sarcastisch als hij de foto aan Maikel wil geven. Hij is niet van mij verzekert Maikel en weigert de foto aan te nemen. Dan besluit Gerrit de foto op de grond te gooien. Beetje kinderachtig dit zegt Maikel. Gerrit loopt terug en laat weten dat hij het niet waardeert dat Shelley en Maikel reacties proberen uit te lokken door handjes vast te houden. Waarom zou het je nog boeien? reageert Maikel aan het einde van het gesprek. Denken jullie dat Maikel en Shelley een reactie uit proberen te lokken bij Gerrit?

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Het bericht Proberen Maikel en Shelley door een provocerende foto een reactie uit te lokken bij Gerrit? verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: https://www.utopiatvshow.nl/2019/06/proberen-maikel-en-shelley-door-een-provocerende-foto-een-reactie-uit-te-lokken-bij-gerrit/

Powered by WPeMatico

(Visited 1.345 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*