Hiske wil serieus genomen worden en heeft twijfels over de dj ervaringen van Gerrit en Maikel

Het lijkt erop dat Hiske het vervelend vindt dat zowel Gerrit als Maikel DJ willen zijn op het Trouble in Paradise Festival, terwijl ze het beide nog niet goed kunnen. Zo laat ze doorschemeren in een gesprek met Andrea en Merel. Het valt Hiske op dat er een aantal vrouwelijke bewoners al kunnen draaien maar het niet willen doen op het jubileumfeest. Over de ambities van de twee mannen zegt ze, een droom waarmaken, heb je nog een hele lange tijd de tijd voor. Een feest neerzetten op 1 juni is ook belangrijk benadrukt ze. En wil dan ook graag goede DJ’s op het feest en snapt daarom niet dat de vrouwelijke bewoners die kunnen draaien dit niet doen maar juist de onervaren mannen dit wel doen. We willen serieus genomen worden besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Het bericht Hiske wil serieus genomen worden en heeft twijfels over de dj ervaringen van Gerrit en Maikel verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: https://www.utopiatvshow.nl/2019/05/hiske-wil-serieus-genomen-worden-en-heeft-twijfels-over-de-dj-ervaringen-van-gerrit-en-maikel/

Powered by WPeMatico

(Visited 605 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*