Adriaan confronteert Shelley haar moeder met de negatieve post die ze gestuurd heeft

Adriaan heeft aangegeven dat hij graag even met de moeder van Shelley wil praten. Als moeder Lenie wat later bij hem komt staan, vertelt Adriaan wat hem bezighoudt. Adriaan laat weten dat de brieven van thuis heel belangrijk zijn. De moeder van Shelley weet precies waar Adriaan op doelt. Haar laatste brief bracht heel wat emoties teweeg bij Shelley. Moeder Lenie zegt dat ze weet dat de brieven een positieve oppepper kunnen zijn. Maar als ik alles negatief naar binnen krijg, dan kan ik moeilijk positief terugschrijven gaat Lenie verder. Op dat moment ben ik zo boos benadrukt ze. Adriaan lijkt te snappen dat het af en toe moeilijk is maar hij hoopt dat Shelley vanaf nu ook positieve post krijgt. Ik zal er rekening mee houden eindigt de moeder van Shelley het gesprek.

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Het bericht Adriaan confronteert Shelley haar moeder met de negatieve post die ze gestuurd heeft verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: https://www.utopiatvshow.nl/2019/03/adriaan-confronteert-shelley-haar-moeder-met-de-negatieve-post-die-ze-gestuurd-heeft/

Powered by WPeMatico

(Visited 1.195 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*