Adriaan roept de groep bijeen. Hij heeft een beslissing genomen en wil dit mede delen

Adriaan roept de groep bijeen. Hij wil hen graag iets mededelen. Hij legt uit dat hij zoveel tijd aan de bakkerij moet besteden, dat hij het niet meer redt om ook nog eens twee keer per dag voor de bewoners te koken. Hij licht toe dat hij voor zichzelf moet kiezen om met de bakkerij verder te gaan of met het koken voor de groep en dat zijn keuze naar de bakkerij is gegaan. De bewoners lijken zijn beslissing te begrijpen. Ik vind dat je een hele goede keuze hebt gemaakt, zegt Lotus tegen hem. De bewoners bedanken hem voor zijn werk en goede inzet en bespreken wie Adriaan zijn taken gaat overnemen. Adriaan lijkt opgelucht te zijn dat de bewoners zijn mededeling zo goed in ontvangst nemen. Vrouwelijke bewoners Lotus en Franny geven bij de groep aan dat ze best een aantal dagen in de week voor de groep willen koken. Het ziet ernaar uit dat het zonnetje veel goeds doet voor de bewoners van de mini samenleving. Er hangt een goede sfeer en dit is zeker te merken.

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Het bericht Adriaan roept de groep bijeen. Hij heeft een beslissing genomen en wil dit mede delen verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: https://www.utopiatvshow.nl/2019/02/adriaan-roept-de-groep-bijeen-hij-heeft-een-beslissing-genomen-en-wil-dit-mede-delen/

Powered by WPeMatico

(Visited 943 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*