Franny probeert Jessie over te halen dat alle vrouwen gezellig een wijntje mogen drinken

De vrouwelijke bewoners hebben afgelopen avond besloten om een gezellig meidenavond te houden. Maar bij een meidenavond hoort volgens de meiden ook een lekker wijntje. Shelley en Franny besluiten daarom uit wijn en de bijbehorende wijnglazen uit de caravan te halen. Mike en Gerrit hebben dit al snel door en proberen te meiden tevergeefs tegen te houden. Shelley en Franny rennen snel naar de silo toe en doen de deur op slot. Houd de dief! Politie roept Gerrit voor de grap. De vrouwelijke bewoners lachen en proberen de deur dicht te houden. Gerrit gluurt ondertussen door het raampje en ziet dat Shelley en Franny de flessen wijn in de koelkast plaatsen. Wat later komt Jessie de silo binnengelopen en wordt duidelijk dat hij inmiddels ook op de hoogte is van de missende wijn. Wil je een toelichting van ons vraagt Franny. En legt verder uit dat ze een meidenavond organiseren en daarom graag een wijntje willen drinken. Mogen we één wijntje? Allerliefste Jessie? vraagt Franny met een lief stemmetje. Doe maar gewoon antwoordt Jessie op zijn beurt. Wijn is fijn roept Franny vrolijk. De vrouwelijke bewoners proosten vervolgens met elkaar en lijken te genieten van hun glaasje wijn. Het was een gezellige avond voor de dames.

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Het bericht Franny probeert Jessie over te halen dat alle vrouwen gezellig een wijntje mogen drinken verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: https://www.utopiatvshow.nl/2019/02/franny-probeert-jessie-over-te-halen-dat-alle-vrouwen-gezellig-een-wijntje-mogen-drinken/

Powered by WPeMatico

(Visited 435 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*