Jessie vindt Lotus hypocriet, het is haar eigen schuld dat niemand haar vertrouwt

Jessie is weggelopen van de vergadering waarna Adriaan hem achterna is gelopen. Een paar mensen weten waar het over gaat en die begrijpen het zegt Jessie. Wat zij heeft gedaan, is veel te ver gegaan benadrukt hij. En vertelt dat Lotus zijn post heeft gelezen en het een aantal keer tegen hem heeft gebruikt. Ik vind dat ik er goed mee om ben gegaan, want ik ben netjes en kalm gebleven voegt hij eraan toe. Volgens hem is Lotus hypocriet en zegt dingen waar ze zich zelf niet aan houdt. Ze moet eens bij haarzelf beginnen. Adriaan is het met hem eens. Wat later komt Merel bij de mannen staan. Ik begrijp precies wat je bedoelt begint ze. Adriaan knikt en legt uit dat het niet de bedoeling is dat mensen andermans post lezen. Ik zou je vertellen dat ze dat met zijn vieren hebben gedaan gaat Merel verder. Jessie knikt en geeft aan dat hij al zo’n vermoeden had. Ik vind het vreselijk dat dit gebeurd is. Het is Lotus haar eigen schuld dat mensen haar niet vertrouwen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Het bericht Jessie vindt Lotus hypocriet, het is haar eigen schuld dat niemand haar vertrouwt verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: https://www.utopiatvshow.nl/2019/02/jessie-vindt-lotus-hypocriet-het-is-haar-eigen-schuld-dat-niemand-haar-vertrouwt/

Powered by WPeMatico

(Visited 991 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*