Franny, Shelley en Lotus zullen worden klaargestoomd als rondemiss tijdens de bokswedstrijd

Joaquin en Gerrit zitten afgelopen avond achter de laptop wanneer hun oog op een e-mail valt. Shelley, Lotus, Franny roepen ze direct. Er is een bericht voor jullie. Wat later zitten de vrouwelijke bewoners achter de computer terwijl Gerrit de mail voorleest. “Hoi inwoners” begint hij. “Ik ben Manon Kool en ik ben model en rondemiss. Graag zou ik Shelley, Franny en Lotus willen klaarstomen zodat zij als rondemiss kunen optreden tijdens de bokswedstrijd. Wel hebben we een bord nodig, dus vandaar de vraag of er mannelijke bewoners zijn die deze zouden kunnen maken. Ik zie jullie morgen om 14.00. De dames reageren meteen enthousiast. Cool zegt Shelley. Echt vet benadrukt ze. We gaan de dames dus zien als rondemiss tijdens de bokswedstrijd. Hoe zal het hen vergaan?

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Het bericht Franny, Shelley en Lotus zullen worden klaargestoomd als rondemiss tijdens de bokswedstrijd verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: https://www.utopiatvshow.nl/2019/01/franny-shelley-en-lotus-zullen-worden-klaargestoomd-als-rondemiss-tijdens-de-bokswedstrijd/

Powered by WPeMatico

(Visited 274 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*