Christel, Hiske en Merel weten niet waar de geldkist is en bespreken wie deze zou kunnen hebben

Gisteren is er veel te doen geweest over het geld. Shelley is overgestapt naar de drie musketiers en Mike heeft aangegeven dat hij zou willen dat Timothy verantwoordelijk wordt voor de financiën. Lotus wil graag dat haar ukelele bestelling wordt betaald maar nu ze deze verhalen heeft aangehoord, heeft ze hier geen vertrouwen meer in. Daarom heeft Lotus besloten de geldkist te verstoppen. Hiske, Christel en Merel weten dit niet en bespreken wie de kist zou kunnen hebben. Christel en Hiske geven aan dat ze alle huisjes al hebben bekeken maar niets hebben kunnen vinden. Ik heb alles geïnspecteerd onder de bedden zegt Christel tegen Merel. Maar volgens haar zijn er nog genoeg plekken die niet zijn bekeken. De dames denken vervolgens dat het kistje zelfs begraven kan zijn. Zullen ze erachter komen wie het kistje heeft?

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Het bericht Christel, Hiske en Merel weten niet waar de geldkist is en bespreken wie deze zou kunnen hebben verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: https://www.utopiatvshow.nl/2018/12/christel-hiske-en-merel-weten-niet-waar-de-geldkist-is-en-bespreken-wie-deze-zou-kunnen-hebben/

Powered by WPeMatico

(Visited 390 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*