John geeft Jeffry en Brandon opheldering over de financiën en het geld wat is achtergehouden

De financiën zijn voor Jeffry en Brandon nog steeds niet helemaal duidelijk. Timothy vertelde al dat hij geld in zijn tent heeft bewaard en dat John daarvan wist. John zelf vertelt Jeffry en Brandon echter dat hij er niets vanaf wist maar dat hij er uiteindelijk wel achter is gekomen. Ik heb tegen Timothy gezegd dat ik mijn mond zou houden, op één voorwaarde dat het geld daar weg gaat legt hij verder aan zijn mede bewoners uit. Ik zei want als ik het nu aan de groep ga vertellen, dan breekt de hel los. Daarom heb ik expres mijn mond gehouden. Het geld is uiteindelijk meegenomen door de financieel adviseur, om het op de rekening te zetten. Jeffry en Brandon lijken het nu wat meer te snappen, maar ze willen wel dat er meer transparantie komt.

Wat later vertelt Timothy aan John, Brandon en Jeffry dat alleen hij waar het weggehaalde geld, terwijl hij eerder vertelde dat John en Hiske ook wisten waar het geld lag Ik heb helemaal geen zin in dit soort gezeur zegt John. Hij doelt hiermee op de onduidelijkheid die er nu heerst. We willen gewoon allemaal weten hoeveel geld er is en waar we recht op hebben gaat John verder. Daar gaat het om. De vier mannen overleggen en uiteindelijk komen ze tot de conclusie dat het qua financiën nu klopt. Toch heeft John nog advies voor Timothy. Wees voortaan duidelijk benadrukt hij. Vervolgens gaan de mannen in discussie over wie wat gezegd zou hebben. Uiteindelijk schudden ze elkaar de hand en gaan ze ieder hun weg.

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Het bericht John geeft Jeffry en Brandon opheldering over de financiën en het geld wat is achtergehouden verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: https://www.utopiatvshow.nl/2018/08/john-geeft-jeffry-en-brandon-opheldering-over-de-financien-en-het-geld-wat-is-achtergehouden/

Powered by WPeMatico

(Visited 592 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*