Sanne gaat verhaal halen bij nieuweling Timothy, waarom is hij het niet eens met de taakverdeling?

Vandaag is Timothy als nieuwe bewoner Utopia 2 in gekomen, hij vertelde toen dat hij het niet eens is met de taakverdeling. Ik vind het belangrijk dat er wordt begrepen wat er energie kost en wat er minder energie kost legt Timothy Sanne uit. Het is een hele andere energieverdeling als iemand met een gevulde kruiwagen loopt of als iemand zit te tekenen voegt hij eraan toe. Sanne vertelt daarna dat ze zich daardoor aangesproken voelt. Je moet je niet aangesproken voelen antwoordt nieuweling Timothy. Toch vindt hij het verschil in energie tussen deze twee taken begrepen moet worden en gewaardeerd moet worden. Aan de andere kant wil hij dat bijvoorbeeld koken ook gewaardeerd wordt. Daar kan Sanne zich in vinden. En besluit het onderwerp verder te laten rusten.

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Het bericht Sanne gaat verhaal halen bij nieuweling Timothy, waarom is hij het niet eens met de taakverdeling? verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: https://www.utopiatvshow.nl/2018/07/sanne-gaat-verhaal-halen-bij-nieuweling-timothy-waarom-is-hij-het-niet-eens-met-de-taakverdeling/

Powered by WPeMatico

(Visited 536 times, 2 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*