Beau vindt het triest dat mensen hun stem hebben gebaseerd op wat er in de buitenwereld gezegd wordt

Na de nominaties van vandaag zitten Beau en Romy op de schommelbank als Demi en Fay zich bij hun voegen. De tweeling vindt het heel raar dat er op Beau gestemd is, omdat zij populariteit zou genieten doordat Johan populair is. Alsof ik daar voor gekozen heb reageert Beau sip tegen haar mede bewoners. Ze vindt het heel triest dat mensen hun stem hebben gebaseerd op wat er in de buitenwereld over haar gezegd wordt. De ware aard van mensen komt nu naar boven merkt Demi op. Mensen zeggen dat ze niet tactisch stemmen maar als ze stemmen om iemands populariteit dan is dat wel degelijk tactisch vervolgt ze boos. Al snel gaat het gesprek over morgen, wanneer de bewoners zullen moeten kiezen tussen Billy en Beau. Je hebt er vijf nodig zegt Fay tegen haar. Ik denk dat de keuze bij jou ligt Romy vervolgt ze. Volgens Fay haar berekeningen zal het behoorlijk gelijk op gaan tussen de twee en zal er waarschijnlijk één stem het verschil maken. Wie moet er morgen naar huis, Billy of Beau?

Beoordeel dit bericht:


[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Het bericht Beau vindt het triest dat mensen hun stem hebben gebaseerd op wat er in de buitenwereld gezegd wordt verscheen eerst op Utopia tv show.

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: http://www.utopiatvshow.nl/2018/04/beau-vindt-het-triest-dat-mensen-hun-stem-hebben-gebaseerd-op-wat-er-in-de-buitenwereld-gezegd-wordt/

Powered by WPeMatico

(Visited 1.288 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*