Biologische dochter Andrea Tolson is woedend. (Schokkend)

De biologische dochter van Andrea heeft zondag een woedend bericht op haar Facebook gepost waarin ze laat weten hoe ze over haar moeder denkt. Ook schrijft ze dat ze haar verhaal met de privé of story wilt gaan delen vandaag.

Let op: De volgende inhoud kan schokkende teksten bevatten en wij kunnen niet verifiëren wie de waarheid spreekt. Ook zit aan elk verhaal altijd twee kanten.

”Alle afleveringen van Utopia net terug gekeken. Ik sta echt zwaar en zwaar te koken van woede. Ik kan op zijn netjes genoeg zeggen dat mijn verwekker, ik noem jou niet eens mijn moeder, een vieze vuile scheinheilige tiefushoer is. Jankt de ogen uit haar kop (prachtig acteerwerk, chapeau) voor haar overleden stiefdochter, maar zelf nooit een traan gelaten om jou bloedeigen kind? Jij hebt het gore lef gehad om mijn familie kapot te maken, mij proberen te ontvoeren, en vervolgens op zeer jonge leeftijd in de steek te laten, mij mee van de manege mee weer eens proberen te ontvoeren, waar ik mij huilend op de wc uren heb opgesloten uit angst, liegen tegen de kinderrechter en kinderbescherming over dat je zogenaamd een huis in Amsterdam had maar vervolgens met je bek in Bonaire woont. Ik kan uren doortypen zo. Nooit een cent aan mij besteed, aan je eigen vlees en bloed. En ten slotte bij Oh oh Europa zeggen dat ik dood ben? Vals mens, ik hoop dat je doodrot in jou eigen, bekeerde sekte-wereldje met die bloedhond van je tweelingzus erbij, je weet wel, die haar kitten van het balkon afgooide en stal wat er te stelen viel. Ik zal wel binnenkort de Privé of de Story ff bellen om met een mooi verhaal te komen, dan ziet iedereen hoe jij werkelijk bent. 1 ding is zeker, ik zal later een zoveel betere moeder dan jou worden!”

andrea-tolson

Mijn telefoon overstroomt letterlijk van de vragen wat vrij logisch is. Kleine tip, typ op Google ‘Andrea Tolson’. Die geeft jullie toegang op een paar vraagjes. Schrik niet en hou een kotszakje bij de hand, er staan zelfs naaktfoto’s op. Geen idee dat dat van Jezus Christus mocht, foei foei.”

Let op: dit artikel is doorgeplaatst en niet door Utopia.nl geschreven.
Bron: http://www.utopiagekte.nl/2014/01/biologische-dochter-andrea-tolson-is.html

(Visited 3.258 times, 1 visits today)

Reageer

reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*